100% Terugbetaald bij Carrefour Hypermarkten op donderdag 16 januari*

Helaas, deze actie is niet meer beschikbaar.
Geldig vanaf
donderdag 16 januari 2020
Geldig t.e.m.
donderdag 16 januari 2020 (a)
  • Bloemsuiker Tienen (0,65 euro)
  • Alpenwater framboos en verveine Fruit & Planten (2,15 euro)
  • Cécémel choco macchiato (1,89 euro)

Eén stuk van elk product per Bonuskaart, per gezin en per fysieke aanwezigheid bij aankoop van min 15 euro (behalve 100% terugbetaald, behalve leeggoed, tabak, sigaretten, gemeentelijke vuilinszakken, telefoonkaarten, prepaid herlaadkaarten, geschenkkaarten, trein-,tram- en bustickets, postzegels, betaalmiddelen (type Paysafecard) en andere wettelijke uitzonderingen), zolang de voorraad strekt.

Meer info en voorwaarden zie Carrefour Hypermarkten folder en winkel.

De informatie op deze pagina is louter informatief en is mogelijk niet up-to-date, onvolledig of bevat mogelijk vergissingen. Voor de actievoorwaarden van deze actie, zie website/flyer van de organisator/fabrikant. Deze website is een onafhankelijke website en is op geen enkele manier betrokken bij deze actie.

(a) Deze datum is louter indicatief, mogelijk niet up-to-date en niet bindend. Voor de correcte datum van deze actie, zie website/flyer van de organisator/fabrikant.

Reacties

pascaline (niet gecontroleerd) do, 16/01/2020 - 18:25

Staat er bij jullie een houdbaarheidsdatum op die Tienen suiker ?! Staat ook niet in de tekst ergens zie boven of onderkant. Mij leek dat op elk zelfs zout voedingsmiddel een datum moet ?!

nele brugge (niet gecontroleerd) do, 16/01/2020 - 19:54

@pascaline: Idd, geen houdbaarheidsdatum. Maanden geleden was er bruine suiker van het huismerk terugbetaald echter ook zonder houdbaarheidsdatum...

SG (niet gecontroleerd) do, 16/01/2020 - 21:02

@pascaline: Wij gaan elk jaar op bedrijfsbezoek naar de Tiense suikerraffinaderij. Eén van mijn lln vroeg deze vraag toen ook. Men zegt dat suiker geen vervaldatum heeft zolang het goed bewaard wordt. (geen vocht, niet te warm) De volgende generaties kunnen perfect van je suiker eten!

Reactie toevoegen