Helaas, deze actie is afgelopen.

Le Petit Marseillais Body Spray 100% Terugbetaald

 • 23 juni 2017
Waarde: 
€5.99
Te kopen bij: 
Geldig vanaf: 
maandag 26 juni 2017
Geldig t.e.m.: 
zondag 9 juli 2017
Hoe deelnemen: 
 • versturen met post
Deelname formulier te bekomen: 
 • in de winkel bij product
 • kassa
Wat op te sturen: 
 • formulier
 • origineel kassaticket met product, bedrag en datum omcirkeld
Wat te vermelden: 
 • naam
 • voornaam
 • adres
 • IBAN rekeningnummer
 • streepjescode
Versturen naar: 

Le Petit Marseillais 100% Terugbetaald
C/O HighCo Data
P.B. 12703
1733 Asse

Verzendkosten terugbetaald: 
neen
Aanvraag versturen voor: 
vrijdag 14 juli 2017
Hoe terugbetaald: 
via bankrekening

Met dank aan Renaat voro de scan van de flyer!

Updates: 
maandag 26 juni 2017 - 18:30

Actievoorwaarden + flyer toegevoegd

Reacties

Kruitvat Merksem hebben ze nog niets binnen gehad. Mss. bij de volgende levering, maar zij kunnen dat ook niet weten natuurlijk. Het is niet de eerste keer dat de kleineren Kruitvat de 100% actie binnen NIET krijgen en de grote wel. Zeiden ze zelf ook.Wel spijtig natuurlijk dan lok je klanten en je hebt pech. Maar ik heb nog hoop het komt er mss. nog wel binnen de actie loopt nog even hé ;)

Idem bij Kruidvat Heist-op-den-Berg.

Kruidvat Koersel grote poster tegen het raam 100% gratis....kassierster zegt bevindt zich nog niét in ons assortiment. Dan kruitvat Zonhoven gegaan even eens niets aanwezig....wat een actie....trekt negens op.

afbeelding van Chris

In izegem weinig voorraad

ingelmunster geen probleem, wel kopies van deelnameformulier

In KV Merchtem heb ik gisteren om 10h ook al de laatste 2 gekocht. Stonden niet eens apart, gewoon in't rek, dus een stuk of 5 van elke soort. Tja, dan zijn ze rap op natuurlijk... Maar ik mag al blij zijn dat ze überhaupt geleverd waren in mijne kleine KV, als ik de reacties hier lees.

In Turnhout moest je goed zoeken, vroeg aan een verkoopster maar wist ook niet juist waar, want het was de eerste keer dat ze in dat filiaal werkte maar ze ging met mij wel zoeken, maar toen zag ik het plots staan, helemaal beneden aan een kop, ik vind dat je zoiets beter op ooghoogte zet.

Vandaag naar Kruidvat Roeselare Bruggesteenweg geweest. Niet te vinden. Bij navraag zei men dat alles al weg was, ze hopen dat er zaterdag terug binnenkomen. Ik kan pas volgende week dinsdag terug gaan omdat ik het weekend moet werken. Hopelijk hebben ze er dan nog op dinsdag....

afbeelding van Motja

In Kruitvat Kiel (Tir) weet men van niets. Grote affiche op ruit, 3 verkoopsters geraadpleegd, nada !
Idd flutactie !

Wat is het?

Vandaag na kruidvat Roeselare geweest en ik heb er 1

Is dit een spray alleen voor vrouwen? Mannen ook? Nergens te vinden in de reclame...

Niets binnen in Tongeren.Toffe actie hoor!!!

Al 3 maal langs Kruidvat Asse gepasseerd.geen voorraad.tja kan ik het ook niet uittesten.jammer.

Heb klantenservice kruidvat gebeld...nergens problemen met de voorraad zeggen ze daar....heb op genoemd waar er niets is binnen gekomen....konden ze niet geloven er was volgens hun nergens een leverings problemen...toch nergens te vinden...stomme actie.

@Mel: het is iets waar ze niet goed weten bij wat het hoort, geen deo, geen douche geen creme, dus ze plaatsen het willekeurig in een rek, staat wel in de rekken maar overal op een verschillende plaats denk ik.

@Mel: ofwel hebben ze een kleine voorraad die ze voor zichzelf houden. heb dit al vroeger eens meegemaakt dat men zogezegd niets had. Ik bleef maar aandringen en dat ik zou een mail zenden tot er een verkoopster zei dat ze dan haar flesje zou geven... (begrijp je, men had al een aantal flesjes opzij gezet voor henzelf) Dit is wel al enkele jaren geleden gebeurd.

Gelukkig gisteren gevonden in Roeselare, Bruggesteenweg. Je kon nog kiezen uit 3 soorten.

Is dit een body milk of voor de douche ?

wel raar we hebben de bonnen we maar nog niet het artikel:zei een jobstudente(denk ik) en we keken even rond samen en plots zag ik zo een fles op een diplay staan met enkele er op maar ik had er wel één yes maaaaaar ze zijn daar "altijd"wel suuuper vriendelijk en héél behulpzaam in Merksem echt allemaal!!!en dat kan je zeker niet van van alle Kruitvat winkels

Daarnet in eeklo de voorlaatste meegedaan. Geen keuze meer qua geurtje. Maar toch content als ik de reacties zo zie. :-)

Jammer dat je nog eens terug moet voor het formulier. Niets online te regelen, formulier moet je in de winkel vragen. Niet meer van deze tijd.

Iemand al terugbetaling ontvangen van deze ?

ik ook nog niet!

afbeelding van Bram

@fanvantesten: hoi, ik heb mijn terugbetaling ontvangen op 26 juli. Raar dat het bij jullie nog niet is teruggestort. https://jegeldterug.be/content/onze-terugbetalingen

ik heb ook nog geen terugbetaling ontvangen !

Gisteren toch betaling ontvangen.

Reactie toevoegen