Helaas, deze actie is afgelopen.

4 producten 100% Terugbetaald bij Carrefour Hypermarkten op maandag 21 augustus

  • 11 augustus 2017
Waarde: 
€11.60
Categorie: 
Te kopen bij: 
Geldig vanaf: 
maandag 21 augustus 2017
Geldig t.e.m.: 
maandag 21 augustus 2017
Hoe terugbetaald: 
in bonuspunten
Speciale voorwaarden: 
één stuk per product, per gezin, per bonuskaart en per fysieke aanwezigheid bij aankoop van minimum 15€. Zolang de voorraad strekt.

Met dank aan twillekens voor deze tip!

Reacties

Vroeger was dit altijd op.woensdag, zou dit dan stoppen op.woensdag en nu op.maandag zijn ....

afbeelding van Bram

@Karin 6677: Hoi Karin, Blijkbaar is dit inderdaad iets nieuw. Of het op woensdag ook blijft, dat weten wij nog niet. Op maandag zijn het ook 2 A-producten.

Weer zo'n: 'mits aankoop van-aktie', waarvan er een overvloed op de markt zijn, doch die deze blog vervuilen.

Beste heer Bosmans,
ik betreur uw reactie ten volle!
Het is super dat ook dergelijke acties worden aangekondigd én zeker dat ook de voorwaarden duidelijk omschreven zijn.
Indien iemand (zoals u nu) hier problemen mee heeft dan kan de betreffende persoon hier over kijken, volgens mij.
Een grote chapeau aan Bram en Bart om hun tijd in deze blog te steken!!!

Na mijn reactie van daarnet wil ik nog opmerken, dat als de 4 producten aanwezig zijn én dus aangekocht worden, er al een aankoopbedrag van €11,60 is. Dus een extra aankoop van €3,40 om aan de voorwaarden te voldoen. Mooie actie toch!?

Ik vind dat zo'n acties hier ook gepost mogen worden. Als je boodschappen moet doen in die winkel en je hebt zoveel nodig, dan zijn die producten toch gratis en is dat mooi meegenomen, maar als je er speciaal voor gaat kopen ja dan is dat niet zo'n goed idee om daar aan mee te doen. En hoe zou het toch komen dat die winkels zo'n regels vastleggen?! vroeger moest je geen 15 euro aankopen, maar als er mensen zijn die enkel voor de gratis producten komen en niets meer bij kopen dan is dat natuurlijk niet interessant voor de winkel, aan die klanten kunnen ze niks winnen!

Helemaal mee eens Björn.

je moet eerst voor 15 euro aankopen doen ( boodschappen dus ) en dan mag je die gratis producten meedoen en krijg je die terug in punten.

iedereen heeft toch basis producten nodig
melk , deegwaren , water , boter, groenten ; bier, limonade, enz...
deze prijzen zijn zeker niet hoger dan in andere winkels zoals de
colruyt ( de goedkoopste ) als u voor 15 euro moet kopen daar
zou u dan 2,5 euro meer betalen dan in de colruyt ??
noot laat uw punten dan staan tot ze terug de actie doen 500 ^punten is 7,5 euro waard, doen ze ieder jaar wel eens of zelf 2 x , zo win je nog extra !
laatste keer stonden er 5000 punten op mijn kaart dus 75 euro aan BASIS produkten gekocht ermee en winst gedaan tegenover de colruyt ! ! !
mvg

@ Björn : in Uw 2e (aanvullende) reactie slaat U de bal MIS : U moet EERST voor 15,oo € kopen ÉN dan SUPPLEMENTAIR de 4 geafficheerde producten ERBOVENOP betalen.....deze laatste 4 produkten krijgt U dan TERUG-GERECUPEREERD IN BONUS-PUNTEN op Uw C4-bonus-card.
M.a.w. toch nog altijd lekker 'GRATIS' meegenomen ! ! !
Wat de verandering (i.e. : vroeger 3 producten sowieso gratis, maar nu moet je eerst voor 15,oo€ besteden) betreft : die heeft NIETS te maken met "INHALIGE/GRETIGE KLANTEN", maar ALLES met de KLOTE-POLICY van HOPELOZE MANAGERS aan de Sub-Top van de C4-keten.....! ! !
M.S.V.G., Jantje.

@Jan
Dat betalen is slechts de eerste keer als je wil. De volgende keer gebruik je uw punten om de producten te betalen waarop je dan weer punten krijgt. ;)
En natuurlijk zijn de acties niet voor onze schoon ogen. Maar wie wat oplet kan (ook door deze acties) wat besparen op zijn/haar aankopen.

@ Nova : klopt niet : want je "VERWORVEN" punten zijn EIGENLIJK ÓÓK GELD, m.a.w. : daar kan je ook iets anders (om het even wat) mee kopen, DUS als je ze voor de VOLGENDE 3 "GRATIS-IN-PUNTEN" gebruikt, ben je ze WÉL 'KWIJT'.....

Je moet maar voor 15 € kopen EN die produkten (die je in punten terugbetaald krijgt!) TELLEN al mee, om in totaal voor slechts 15 € te moeten kopen: DUS als je amper voor 4 € iets moet bij kopen, dan kan toch niemand daar een bezwaar tegen hebben, of toch??? Zo is het in elk geval in de Carrefour hier, dus niet beginnen moeilijk te doen...???

Godelieve ik denk dat die regel van €15 euro bij elke Carrefour verschillend is, bij mijn Carrefour weet ik niet, maar ik heb al verschillende verhalen gehoord, de ene Carrefour doet het zoals jij het zegt en de andere Carrefour die zegt €15 aankopen exclusief die producten!

@jan
Maar dan heb je van uw budget 5 euro over om die gratis producten te kopen. ;)

Het komt er op neer dat als je voor 100 euro met geld koopt eigenlijk voor de waarde 125 (of 137.5 @7.5) producten hebt.
En dan tel ik de 100% terugbetalingen en andere acties (1+1) en bonnen niet mee.

En vóór de regel van 15 euro was dat 200 waarde voor 100 geld.

Heb met de gratis klantendienst gebeld om te informeren of je eerst voor €15 moet kopen exl. de actie's of incl.de actie's.Was wel even nazien en zelfs na bellen naar de Hyper Car. waar ik ga want het is daarom niet overal het zelfde zei ze.
Toen hebben zij naar de winkel in Schoten gebeld en daar is het dus €15 kopen EXL. de actie's zoals ik wel dacht.Maar ik heb haar wel duidelijk gemaakt dat er veel uitzonderingen in de folder staan die er niet bij horen en echt wel belachelijk(ik vind het persoonlijk zelfs bedrieglijk) is dat het daar niet bij staat vermeld. Dan doe je al de moeite om de kleine lettertjes te lezen en kom je er uiteindelijk nog bedrogen uit. Maar ja ik "gun het wel van harte" echt hoor voor diegene die en winkel hebben waar ze zich wel aan de kleine lettertjes houden van de folder.
(Profiteer er zeker van het is echt de moeite;)
Ik doe daar niet mijn dagelijkse inkopen zoals sommige voorstellen, ik koop het ene daar en het andere dan weer ergens anders, en kom daarom niet altijd zomaar aan mijn €15.Maar als het eens vier goede en gezonde artikelen zijn die ik eens wil dan kan ik het nog overwegen.Nu maar hopen dat ze, ze elke week in de folder zetten, dan kan ik nog zien of ik het doe. Maar daar voor hebben we ook deze fantastische informatie die hier altijd goed duidelijk en zo snel mogelijk altijd word opgezet.
BEDANKT HIER NOG EENS EXTRA VOOR!!!

In Brugge moet je ook 15€ aan andere produkten kopen, en ze controleren er .

je moet idd eerst voor €15 aankopen, exclusief de gratis producten. enfin, zo is het toch bij ons. het blijft jammer dat dit niet duidelijk vermeld wordt in de folder, en kan dus nog altijd gezien woreden als bedrieglijke reclame. maar als dat maar één keer per week zo is is dat geen probleem (vanaf nu elke maandag). vroeger deden ze dergelijke actie een paar dagen na elkaar, en dat was het niet te doen om x dagen na elkaar voor €15 te gaan shoppen. dus ik vind het wel een verbetering. de gratis CF producten op woensdag zijn wel gedaan vanaf nu. de woensdag kwam me wel beter uit, maandag zal ik niet altijd kunnen passeren, toch zeker niet in de voormiddag, en of ze nog producten zullen liggen na de middag valt af te wachten.

mvg
mvm

Reactie toevoegen