only4you kortingsboekje delhaize

  • woensdag 1 november 2017 - 12:19
  • enirac

sommige krijgen dit boekje met kortingsbonnen of gratis artikelen in pluspunten gewoon in de bus. Wat moet je daar voor doen ?

afbeelding van Bram

Geen idee, ik ontvang het ook nooit.

Als je een mail stuurt naar Delhaize kan dat helpen. Zo heb ik het gedaan en sindsdien krijg ik de bons ook in de bus. Maar niet iedereen krijgt ze. Is volgens een bepaalde selectie dat ze gestuurd worden blijkbaar.

@Bram:

Heb je een delhaize plus kaart ? Staan je adresgegevens juist geregistreerd ?
Winkel je regelmatig in Delhaize ?

afbeelding van Bram

@StijnV: dat laatste kan een probleem zijn, er is niet echt een Delhaize in de buurt.

@Bram: gewoon aanvragen via hun website (onderaan bij "heb je een vraag" en dan "contacteer ons via het online formulier"). Heb het zo gedaan en krijg sindsdien boekje. Deze maand voor 10 € gratis producten. Bons zijn ook steeds te combineren met 1+1 gratis. Deze maand bon voor gratis koffie in punten en stond ook 1+1 dus twee pakjes gratis. Wel best naar de selfscan gaan.

afbeelding van Bram

@Eddy G : Bedankt Eddy, ga ik eens proberen!

Iemand een boekje gehad voor december ?

@fanvantesten:
Ik ook niet, ook niet van november.

ik heb december ook niet gehad. Ik had november wel gekregen

@Eddy G : @Eddy, ik heb dat boekje ook maar ik krijg geen 10 Euro gratis producten, alleen een bon voor gratis flesje thee. Hoe kan dat ?
Bedankt

Vandaag boekje ontvangen met de post

@vermeulen:

dat zijn gepersonaliseerde bonnenboekjes; die zijn voor iedereen verschillend; afhankelijk van je aankoopgedrag bij Delhaize, krijg je bonnen op jouw profiel gemaakt toegestuurd; en hoe meer je koopt bij Delhaize, hoe hoger het bedrag dat je in totaal in dat boekje krijgt, en dus ook hoe "duurder" of "waardevoller" het product dat je 100% gratis krijgt, terugbetaald in PLUSpunten.

@StijnV: Ik denk niet dat het altijd met je aangekochte bedrag te maken heeft. Klopt toch niet in mijn geval.

@StijnV: bedankt Stijn

@vermeulen: je moet creatief zijn... in boekje stond er bij mij bon voor gratis product 149 punten. Dan zat er ook aparte folder in enveloppe met twee bonnen koffiecapsules geatis in punten (289 en 229 punten). Op dat moment gold er promo op koffie 1+1 gratis. Dus vier doosjes, waarvan 2 gratis door 1+1 ( gebeurt automatisch aan kassa) en dan de andere twee doosjes gratis in punten. Totaal dus meer dan 10 € gratis aan koffie. Meestal ook zeer interessant met de zin in meer bonnen in combi met 1+1 gratis. Had een bon van 6 € bij aankoop vaatwastabletten finish. Twee pakken genomen van 8€x2= 16€ maar was dus 1+1 dus er ging 8€ automatisch af aan de selfscan. Kassa aanvaardde ook bon van 6€ op twee producten dus uiteindelijk 2 pakken voor 2 €. Laatste tip: kijk ook op website delhaize voor de e-deals die je kan activeren. Deze edeals zijn aan de kassa ook steeds combineerbaar met kortingsbons, 1+1 acties en zelfs met de 100% gratis in punten... Ik ga altijd bij selfscan, want gewone kassas kunnen wel weigeren vermits bonnen meestal vermelden dat ze niet combineerbaar zijn met andere acties. Gelukkig is de selfscan niet zo slim...

@Stijn, bedankt voor de nuttige uitleg !

@Eddy, bedankt voor de nuttige uitleg !

Heeft iemand het boekje voor januari ontvangen ?

@enirac: februri bedoel ik

Nog niet.

De selfscan Delhaize Oostende scant super streng ! Combineren puntenbon en kortingsbon werkt niet. Had al eens gemerkt op ticket dat kortingsbon, die wel degelijk scant, er op einde weer bijtelt. En als je het ziet, dan ben je de bon kwijt, want zit in de gleuf. Kwam dit al meerdere keren tegen en aan onthaal kunnen ze er niets aan doen.....
Bonnen houd ik nu voor de carrefour , jammer voor aankopen Delhaize,

@fanvantesten:
Ik ook nog niet. We zijn ondertussen toch al de 13de.

@enirac: Ik,heb hier een mail voor ontvangen dat deze volgende week verstuurd worden, bonnen geldig tot 13 maart 2018

Vandaag boekje only4you ontvangen.

ik vandaag ook ontvangen met gratis bon voor siroop

@Les: ze kunnen altijd je bon er uithalen hoor. Ze hebben een sleuteltje om dat open te doen.

Reactie toevoegen