Belangrijke info COVID-19

In deze uitzonderlijke tijden en als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen mogen er geen acties en aanbiedingen meer zijn in supermarkten. 

Daardoor zijn verschillende lopende acties op deze website mogelijk niet langer geldig. 
Ik raad dan ook aan om niet onnodig naar de winkel te gaan.

Grtz
Bram

Reacties

afbeelding van Motja
Motja vr, 20/03/2020 - 15:09

Begrijpelijk, hopelijk wordt alles spoedig terug een beetje normaal. Dank Bram voor al je inspanningen, vroeger, nu en later !
Voor iedereen : keep it safe !

afbeelding van Bram
Bram vr, 20/03/2020 - 15:13

@Motja: Bedankt Motja! Ook hier zal het de komende weken heel rustig zijn. Laten we inderdaad hopen dat alles snel terug normaal gaat worden. Grtz Bram

Hulp (niet gecontroleerd) vr, 20/03/2020 - 16:02

Ik besluit uit het feit dar de actie van Aoste veggie nog op jullie site staat, dat deze geldig blijft tot 12 april. Of heb ik het fout?
De acties op kruidvat vervallen wegens sluiting van de filialen denk ik.
Graag een reactie aub. Vriendelijk dank

afbeelding van Bram
Bram vr, 20/03/2020 - 16:07

@Hulp: Hoi, de Aoste veggie actie gaat volgens mij zeker nog geldig zijn. Maar echter bepalen wij niet of acties nog geldig zijn. Hiervoor moet je de actiewebsite zelf raadplegen. Wij raden ook aan om niet onnodig naar de winkel te gaan. Grtz Bram

kittiesmurf (niet gecontroleerd) ma, 23/03/2020 - 16:17

deze net ingegeven, alles werkte, bevestiging van deelname ontvangen.

DenPe (niet gecontroleerd) vr, 20/03/2020 - 17:45

Heb een mailtje gestuurd of de acties hernemen na de Covid 19 crisis, omdat bvb bij Head & Shoulders het zelfs niet meer wordt aangeboden in de Carrefour.

Indien niet jammer, ga niet onnodig buiten voor een fles Shampoo, maar zal jullie up-to-date houden

Pascaline (niet gecontroleerd) za, 21/03/2020 - 23:41

Wat een ramp ik kies altijd de winkel op basis van de promo's en acties en etc en nu is dat ook allemaal gedaan zucht met dank aan al de hamsters. Sta er wat verweesd bij weet nu niet wat gekozen nog mensen die zo leven allez ja je koopt wat die week in de folder promo is en nu tjah sta je daar.

afbeelding van Bram
Bram zo, 22/03/2020 - 11:16

@Pascaline: het is inderdaad een moeilijke periode nu. Hou je goed! We geraken er wel door! Grtz Bram

Greet Baeckelmans (niet gecontroleerd) zo, 22/03/2020 - 13:05

@Pascaline: Ik heb dat ook. Vind het steeds een soort uitdaging om de beste koopjes te doen, en dat kan nu niet. We zullen nu maar focussen op het gezond blijven ;-) Sterkte aan iedereen!

santje5 (niet gecontroleerd) ma, 23/03/2020 - 02:16

@Pascaline: Beste, vergelijk gewoon de prijzen van de producten die je nodig hebt en ga dan naar de winkel die het goedkoopste is (rekeninghoudend met de afstand van de rit en kosten brandstof). Soms is er ook een hoeveelheidskorting verwerkt in de prijs (Colruyt). Er bestaan ook rode prijzen. Veel goede moed alvast.

Armand (niet gecontroleerd) do, 26/03/2020 - 16:19

@Pascaline: Wij ook, Pascaline! Geen promo's = veel duurder leven in deze al (te) dure (euro)tijden. Ik mis ze meer en meer... Maar... gezondheid gaat natuurlijk voor! Heeft dit wel met gezondheid te maken??? Volgens mij en anderen, maken de hamsteraars alles kapot... Ik vind nog steeds geen pakje afbakbroodjes en ook geen volkorenbloem voor de broodmachine... Heb ook nog een bonnetje voor een gratis pak LU koekjes bij Delhaize. Voor de maatregelen was het vakje LEEG. Wat nu? Toch krijg ik nog een "Healthy" mail voor 2 + 1 gratis LU. Waarom? Blijf gezond iedereen!!!

Reactie toevoegen