Colruyt promoplatform 'Deals!'

Colruyt Group

Goed nieuws! Colruyt Group heeft een nieuw online promoplatform gelanceerd! Het kreeg als naam 'Deals!'

Op de Deals!-website kan je grote hoeveelheden van huishoudelijke merkproducten bestellen en aan je voordeur laten leveren. En dat aan scherpe hoeveelheidsvoordelen. De deals die je kan scoren zijn echter van tijdelijke aard – er is geen continu assortiment. Wees er dus snel bij!

👉 https://deals.collectandgo.be/nl

 

Reacties

Sarak vr, 20/08/2021 - 16:36

Op dit platform staan inderdaad interessante koopjes. Toch vind ik het een nadeel dat je niet kan voorzien wanneer het product wordt geleverd. Dit is de mail na de aankoop:
"We gaan met je bestelling aan de slag, binnen de 2 tot 14 dagen leveren we je producten bij jou.
De levering wordt uitgevoerd door: CITYDEPOT
De dag van de levering ontvang je van hen nog een e-mail met daarin een track&trace-link waarmee je de bestelling kan volgen."

Concreet wil dat dus zeggen dat je maar een uur of 2 op voorhand weet wanneer ze aan de deur staan, en dat dit vanaf je bestelling tot twee weken erna kan zijn (bij mij 13 dagen). Ik was bijvoorbeeld niet thuis die dag, maar kreeg toch een mail dat het pakket geleverd was. Bij thuiskomst was er ook geen bericht van Citydepot waar het pakje was. Het pakje stond bij uiteindelijk gewoon bij de buren, maar persoonlijk vond ik de verzending van de Deals! dus wel een domper op de initiële bespaarvreugde.

Reactie toevoegen