Mijn 10 handige tips

TIP 1

Let goed op de tijdsspanne van de actie: als je barcodes moet opsturen, moet je die producten ook echt wel opgegeten of gebruikt hebben vooraleer je ze opstuurt.

TIP 2

Koop enkel producten die je nodig hebt, want pas dan doe je echt winst. Wat ben je met kattenbrokken als je geen kat hebt ;)

TIP 3

Maak een kopie, scan of foto van je aanvraag en kassaticket en hou dit bij tot het bedrag terug op je rekening staat.
Wanneer je de terugbetaling ontvangt, kan je deze foto of scan verwijderen. Zo heb je steeds een overzicht van welke terugbetalingen je nog moet ontvangen.

TIP 4

Kijk goed naar de voorwaarden: soms moet je een postzegel plakken en/of het originele kassaticket, originele formulier of barcode bijvoegen. Het is steeds mogelijk dat het nodige deelnameformulier of actiesticker niet in elk winkelpunt beschikbaar is en je dus ook niet kan deelnemen aan de actie.

TIP 5

Koop je 2 of meerdere verschillende producten die 100% terugbetaald zijn? Plaats deze dan op aparte kassaticketten wanneer je deze moet opsturen per post! Meestal hebben deze een ander actienummer en dus een ander adres. Voor online acties is dit meestal niet nodig.

TIP 6

Neemt iemand uit je vriendenkring ook deel aan dezelfde actie? Dan kan je je aanvraag vaak in 1 omslag opsturen. Zo spaar je een postzegel uit!
Lees de voorwaarden goed na want soms staat er duidelijk: "1 aanvraag per omslag". Dan is het natuurlijk niet mogelijk.

TIP 7

Kijk goed na in welke winkel je het product mag kopen. Soms is de aanbieding alleen geldig in Carrefour Hypermarkten en niet in Carrefour Market.

TIP 8

Het combineren van acties is meestal niet toegestaan. Soms is er in een bepaalde supermarkt misschien een 1+1 actie van een product dat 100% terugbetaald is. Je denkt dan... Yes, 2 gratis producten! ... Dit is jammer genoeg niet zo. Je neemt dus best maar 1 product wanneer men in de voorwaarden spreekt over "actie niet cumuleerbaar". De kans is anders groot dat je geen terugbetaling gaat ontvangen.

TIP 9

Niet onbelangrijk: Is de actie nog geldig? Wanneer je door de winkelrekken loopt, zie je soms nog producten staan voorzien met een 100% terugbetaald-sticker waarvan de actie al afgelopen is. Lees dus de voorwaarden na alvorens je het product koopt!

Online acties hebben soms een beperkt aantal deelnames. Daarom controleer je best vlak voor je het product koopt of er nog voldoende beschikbare deelnames zijn. Doe dit steeds op de actiewebsite zelf en niet op deze website. De datum's die wij bij de actie plaatsen zijn louter indicatief, mogelijk niet up-to-date en niet bindend. 

Waneer je de aanvraag via een persoonlijke cashbacklink moet doen, vraag deze dan ook eerst aan alvorens je aankoop te doen.
Zodra je het product gekocht hebt, vraag je zo snel mogelijk je terugbetaling aan!

TIP 10

Heb je nog vragen? Kijk dan zeker eens in onze FAQ's.