Nieuws

Jumbo zal in België niet uitpakken met zijn laagsteprijsgarantie. Dat melden bronnen in het vakblad Distrifood. De Nederlandse retailer wil geen prijzenoorlog ontketenen met marktleider Colruyt.

bonuschallenge.be(foto: bonuschallenge.be)

Verzamel extra bonuspunten bij Carrefour! Hoe kan je deelnemen?

  1. Surf naar www.bonuschallenge.be

  2. Log in met je bonuscard gegevens.

  3. Kies je challenges.

  4. Koop, tussen 28 Augustus tot en met 1 oktober 2019, de producten van je gekozen challenges in onze winkels of online shop en presenteer je Carrefour Bonus Card.

jegeldterug.be heeft een nieuwe tote bag gelanceerd! “geen kat in een zak!” staat er te lezen op de tas. Een (winkel)uitstapje met deze tas wordt nog leuker.

Wil jij als je-geld-terug fan een exclusieve “geen kat in een zak!” tote bag? Dan heb ik goed nieuws!

 

Tijdens de maand augustus geef ik elke vrijdag 10 tote bags weg! Af en toe moet ik mijn fans ook eens in de watten leggen ;-) 

Er duikt een nieuwe trend op. Je koopt 2 producten en je krijgt één daar van 100% terugbetaald.

Afgelopen dagen heb ik verschillende mails van enkele fans ontvangen. Dergelijke acties passen niet in het concept van deze website, maar ik wil jullie toch waarschuwen voor volgende 2 acties.

Ik krijg vaak de vraag hoe 100% terugbetaald juist werkt en of dit wel echt is. JA, het is echt! Je krijgt echt je geld terug, maar je moet wel zien dat je voorwaarden naleeft. Ik doe al enkele jaren mee en heb steeds mijn terugbetaling ontvangen.

In deze post zal ik uitleggen hoe de meeste terugbetaald-acties werken.

 

Van 20 maart t.e.m. 25 maart 2019 is je bonuscheque van 5 euro, 6 euro waard!

Het was al in verschillende kranten te lezen: Albert Heijn pakt uit met 1+2 gratis! Het gaat hier deze keer niet om een drukfout ;)

Hier kunnen we allemaal maar blij van worden! Ben je benieuwd? Bekijk dan hier de folder: http://view.publitas.com/ah/bonus-week-06-2019/page/1

Ik wens jou, je familie & vrienden het beste voor 2019!

Bij deze wil ik jullie ook graag nog eens bedanken voor jullie trouwe bezoekjes en inzendingen van het afgelopen jaar. 2018 was een geweldig jaar voor jegeldterug!

Dat succes is mede aan jullie te danken! Dagelijks krijg ik inzendingen van nieuwe acties die ik zelf nog niet wist of over het hoofd had gezien. Ik hoop dan ook weer op jullie te mogen rekenen in 2019. Ik heb er alvast veel zin in!

De bons zijn te vinden in het bonnenboekje van Delhaize / AD / Proxy. Het bonnenboekje zou je vanaf nu ontvangen aan de kassa.

Enkel geldig bij aankoop van minimum 25 Euro, van 3 tot en met 9/01/2019 en afgifte van de 5 originele bons.