Nieuws

Je weet het wellicht wel: met de Carrefour Bonus Card kan je het hele jaar sparen. En van 16 oktober t.e.m. 21 oktober 2019, zal dat nog meer zijn! Als je aan de kassa met een Bonuscheque van 5€ betaalt, brengen ze automatisch 6€ in mindering!

Ga dus van 16 oktober t.e.m. 21 oktober 2019 naar je hypermarkt Carrefour, je Carrefour market of je Carrefour drive-afhaalpunt en geniet ervan!

Op 5 en 6 oktober vieren we weer weekend van de klant. 

Tienduizenden winkeliers verwennen jou met een cadeautje of leuke actie, zowel de (kleine) zelfstandigen als de (grote) ketens. In veel steden en gemeenten worden leuke activiteiten georganiseerd zoals modeshows, optredens of wedstrijden en zijn foodtrucks, kinder- en straatanimatie voorzien. Samen bezorgen ze jou een onvergetelijk shopmoment!

bpost past vanaf 1 januari 2020 haar tarieven voor binnenlandse post aan.   

Een priorzegel zal 1,21 euro kosten, nu is dat nog 1 euro. Een forse prijsstijging van 21 procent dus. Postzegels voor minder urgente zendingen, de non-priorzegels, zullen 1,01 euro kosten, nu is dat nog 0,95 euro.

 

Jumbo zal in België niet uitpakken met zijn laagsteprijsgarantie. Dat melden bronnen in het vakblad Distrifood. De Nederlandse retailer wil geen prijzenoorlog ontketenen met marktleider Colruyt.

bonuschallenge.be(foto: bonuschallenge.be)

Verzamel extra bonuspunten bij Carrefour! Hoe kan je deelnemen?

  1. Surf naar www.bonuschallenge.be

  2. Log in met je bonuscard gegevens.

  3. Kies je challenges.

  4. Koop, tussen 28 Augustus tot en met 1 oktober 2019, de producten van je gekozen challenges in onze winkels of online shop en presenteer je Carrefour Bonus Card.

jegeldterug.be heeft een nieuwe tote bag gelanceerd! “geen kat in een zak!” staat er te lezen op de tas. Een (winkel)uitstapje met deze tas wordt nog leuker.

Wil jij als je-geld-terug fan een exclusieve “geen kat in een zak!” tote bag? Dan heb ik goed nieuws!

 

Tijdens de maand augustus geef ik elke vrijdag 10 tote bags weg! Af en toe moet ik mijn fans ook eens in de watten leggen ;-) 

Er duikt een nieuwe trend op. Je koopt 2 producten en je krijgt één daar van 100% terugbetaald.

Afgelopen dagen heb ik verschillende mails van enkele fans ontvangen. Dergelijke acties passen niet in het concept van deze website, maar ik wil jullie toch waarschuwen voor volgende 2 acties.

Ik krijg vaak de vraag hoe 100% terugbetaald juist werkt en of dit wel echt is. JA, het is echt! Je krijgt echt je geld terug, maar je moet wel zien dat je voorwaarden naleeft. Ik doe al enkele jaren mee en heb steeds mijn terugbetaling ontvangen.

In deze post zal ik uitleggen hoe de meeste terugbetaald-acties werken.

 

Van 20 maart t.e.m. 25 maart 2019 is je bonuscheque van 5 euro, 6 euro waard!